Sportovní vybavení

Soutěžní motorová stříkačka PS 16

 

Laminátová nádrž pro požární sport

laminátová nádrž na vodu vhodná pro požární sport- ve spodní části nádrže je vstup, průměr 75mm, pro dopouštění vody- nádrž je á včetně příruby

 

Savice pro požární sport

savice určená pro požární sport- matka má upravený závit a komaxitový nástřik- savice je osazena 2 "O" kroužky- savice těsní ihned po spojení aniž je matice našroubována

dospělí - 2,5m

děti - 1,6m

 

Sací koš pro požární sport dospělí

Sportovní sací koš PH Sport s klapkou  je určen ke sportovním účelům. Odlehčený plnoprůtokový sportovní sací koš s prodlouženým náběhem a s výklopnou klapkou . Sedlo klapky je opatřeno těsnícím "O" kroužkem. Prodloužení náběhu usnadňuje a urychluje nasazení na savici.

 

Sací koš pro požární sport děti

Plnoprůtokový laminátový sací koš ukončuje sací vedení při hasičském sportu - ukončení šroubením S 110. Umožňuje vypuštění vody a zabraňuje samovolnému úniku vody ze sacího vedení. Dále slouží k zachycení hrubých nečistot. Sací koš má platný certifikát č. C 001/2008, dle nařízení vlády č.173/1997 Sb., ve znění pozdějších předpisů, s technickým předpisem: ČSN 38 9403.

 

Přetlakový ventil pro soutěže dětí

Přetlakový ventil chrání hadicové vedení proti vzniku tlakových rázů a omezuje horní hranici tlaku v nastavené úrovni. Přesné nastavení regulačního tlaku provádí výrobce nebo organizace provádějící kalibraci. Pro zamezení manipulace s nastavenou hodnotou je regulační část ventilu opatřena plombou.

 

Sportovní pákový rozdělovač

Maximální vstupní a výstupní otvory, plynulé přechody zamezují turbulentnímu proudění, vedení koule ve dvou čepech znamená lepší ovladatelnost kohoutů,díky menšímu úhlu mezi vývody C dochází k lepšímu rozhazování hadic a výtlaku v hadicích, nízká hmotnost rozdělovače.

 

Sportovní proudnice C Klimeš

Proudnice vyrobená pro hasičský sport, určená jak na sklopné, tak na nástřikové terče. Použitím kvalitního lehkého materiálu se dosáhlo u této proudnice vynikajících vlastností. I přes různé kombinace čerpadel a výkonných motorů si voda z této proudnice udržuje velmi kompaktní proud.

 

Sada sportovních hadic Fire Sport NEON

 C52 / 20m Fire Sport NEON 4x

  B75 / 20m Fire Sport NEON 3x

 

Sada sportovních hadic pro děti

C52 / 10m 4x

B75 / 10m 2x

 

Sportovní přilby CAMP

Přilba CAMP STUNT mnohé zaujme moderním aerodynamickým tvarem a vzhledem Přilba pro požární sport.- dobré polstrování a uchycení přilby na hlavě - přilba je vybavena speciálním upínacím systém - aretační šroub- uchycení na hlavě - 53 -62 cm- vrchní materiál přilby je ABS - Acrylonitrile